Datele noastre de contact

Scrie-ne

Puteți utiliza formularul electronic de adresare (toate câmpurile sunt obligatorii pentru completare):

Sunați-ne

+373 380 00 264

5 + 12 =

Mesaj

Suntem interesați de cooperare și suntem întotdeauna receptivi la propuneri noi. Expediați o cerere la adresa de e-mail

Sună

Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm și să răspundem la toate întrebările.

Vizitează-ne

Întreprinderea este situată în orașul Tvardița – sudul Republicii Moldova

FAQ

Întrebări frecvente

De ce merită să alegeți săpunul lichid de la compania «Natural Product»?
Compoziția săpunului lichid conține ingrediente exclusiv naturale, iar materiile prime sunt autorizate de Comisia Europeană și aprobate pentru producție în Republica Moldova și pe teritoriul Uniunii Europene.

Săpunul lichid ECCO® de la compania «Natural Product» nu produce efecte toxice, alergice și iritante. Are o compoziție echilibrată unică și este fabricat din materii prime naturale de calitate. Săpunul lichid se potrivește pentru întreaga familie și are proprietăți excelente de curățare. Tonifică și nu usucă pielea. Săpunul produs din ingrediente naturale face pielea mâinilor netedă și catifelată, iar efectul emolienților contribuie la restabilirea și menținerea funcțiilor de protecție a pielii.

Săpunul lichid se utilizează pentru îngrijirea pielii mâinilor și se potrivește pentru utilizarea zilnică și îndepărtarea diferitelor impurități.

Ce tipuri de săpun produce «Natural Product»?

Săpunul lichid de la compania «Natural Product» este disponibil în trei versiuni:

Una dintre formulele săpunului lichid conține substanțe care au proprietăți dezinfectante. Acest tip de săpun contribuie la vindecarea rapidă a rănilor și a altor leziuni ale pielii, în special după utilizarea unui dezinfectant de calitate proastă. Compoziția include clorură de benzalconiu, special selectată pentru acest săpun, care are proprietăți de dezinfectare a pielii mâinilor.

Următorul tip de săpun este săpunul hipoalergenic, recomandat persoanelor cu diabet zaharat, cu diverse probleme dermatologice. Conține doar ingrediente naturale care nu irită pielea și sunt eficiente pentru vindecarea rănilor pielii, prevenirea, înmuierea și vindecarea pielii. Produsul a fost elaborat de oamenii de știință de la institutele europene de cercetare.

A treia versiune a săpunului lichid este săpunul dermatologic, care conține zinc. Zincul are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii. Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii și protejează împotriva influențelor nedorite ale mediului. În afară de aceasta, această substanță normalizează activitatea glandelor sebacee, ajută la curățarea porilor, restabilește elasticitatea și aspectul frumos al pielii. Acest săpun lichid accelerează procesele de regenerare a pielii, contribuie la producerea mai intensivă a colagenului, face pielea elastică și netedă.

Ce este special în șamponul «Natural Product»?

Șamponul de păr ECCO® este conceput pentru toate tipurile de păr și se potrivește pentru utilizarea zilnică. Redă strălucire naturală buclelor, adaugă volum. Șamponul restabilește părul deteriorat întărind firele de la rădăcini până la capete. Formula unică a șamponului conferă părului moliciune, elasticitate, netezime și strălucire.

Șamponul de păr ECCO® se recomandă persoanelor cu boli dermatologice și alergice și este eficient pentru restabilirea părului după infecții virale și bacteriene.

Ce tipuri de șampon produce «Natural Product»?

Șamponul de păr «Natural Product» este disponibil în două versiuni:

Șampoane de păr transparente

Șampon terapeutic, hrănitor, care se potrivește pentru toate tipurile de păr, precum și pentru părul vopsit, deteriorat și uscat. Luptă eficient împotriva căderii părului, elimină iritația și previne apariția mătreței. Restabilește rezistența naturală și strălucirea părului deteriorat. După aplicarea șamponului, părul este ușor de pieptănat și coafat.

Șampoanele conțin, de asemenea, aditivul de condiționare Polyquaternium-7, care se distribuie bine pe păr, îl face mai ușor de pieptănat și îi conferă moliciune.

Șampoane de păr cremoase

În rețeta șamponului, baza de spălare diferă de cea precedentă printr-un conținut mai mare de laurilsulfat de sodiu etoxilat. Aspectul cremos al șamponului se datorează prezenței în rețetă a opacifiantului Enapearl Classic, care este un amestec de distearat de glicol, dietanolamidă de acizi grași, ulei de cocos și alcool lauril etoxilat.

Șamponul universal hidratant conferă o strălucire minunată, contribuie la regenerarea complexă a părului și îl curăță eficient pe toată lungimea sa, fără să-l facă mai greu. Șamponul este conceput pentru părul obosit, fragil și deteriorat, bogat în vitamine și minerale necesare pentru protecția delicată a firelor de păr și a scalpului.

Ce special au gelurile de duș «Natural Product»?

Gelul de duș ECCO® curăță și calmează delicat pielea fără să-i perturbeze echilibrul natural. Făcând pielea moale, tandră și catifelată, previne eficient îmbătrânirea și ofilirea acesteia. Stimulează regenerarea celulelor producând un efect de tonifiere și protejare. Formula produsului menține un nivel optim de hidratare a pielii și hrănește straturile sale superioare cu ingrediente naturale. Spuma densă, îngrijind delicat, restabilește pielea, conferă senzația de curățenie și îngrijire, accentuând frumusețea sa naturală. Gelul de duș se potrivește pentru utilizarea zilnică.

Gelul de duș ECCO® are proprietăți antibacteriene și se recomandă persoanelor cu boli dermatologice și alergice.

Ce tipuri de gel produce «Natural Product»?

Gelul de duș de la compania «Natural Product» este disponibil în două versiuni:

Gel de duș transparent

Componenta principală de curățare a acestui tip este combinația dintre agentul tensioactiv anionactiv primar, ingredientul de curățare și spumant și agenți tensioactivi amfoteri și neionici, care conferă moliciune, structurare și stabilizare a spumei, având proprietăți de îngroșare bune.

Gel de duș hidratant și hrănitor cu betaină și glicerină. Formează o spumă delicată, se spală ușor, fără alunecare și senzație de membrană Având un nivel ph fiziologic, produsul nu irită pielea. Gelul fără coloranți are o aromă plăcută, neintruzivă, este hipoalergenic și nu usucă deloc pielea.

Gel de duș cremă

În rețeta gelului de duș, baza de spălare diferă de cea anterioară printr-un conținut sporit de surfactanți anionici, amfoteri și neionici. Aspectul cremos al gelului de duș se datorează prezenței opacifiantului Enapearl Classic în rețete.

Consistențele cremoase se potrivesc ideal pentru pielea uscată care are nevoie de îngrijire suplimentară. Acest gel are un efect ușor asupra pielii și, desigur, o compoziție excelentă de parfum. Gelul se spală complet și se potrivește pentru pielea sensibilă.

Ce compoziție de parfum este utilizată în produsele cosmetice ECCO®?

Majoritatea oamenilor aleg produse cosmetice, în primul rând, acordând atenție aromei, de aceea crearea unui buchet de parfum joacă un rol foarte important.

Compoziția de parfum utilizată în produsele cosmetice ECCO®de către «Natural Product» SRL, este reprezentată de următoarele arome:

1. Arome de fructe și fructe de pădure:

— căpșună;

— struguri;

— fulgi de cocos.

2. Arome de ierburi proaspăt tăiate:

— brusture;

— iarbă proaspăt tăiată;

— prospețimea notelor ierboase.

Este o combinație reușită de arome de ierburi care creează un parfum delicat și răcoritor. Aceste produse sunt un amestec de uleiuri esențiale naturale și o serie de materiale sintetice pentru utilizare în cosmetologie.

3. Compoziții florale:

— levănțică — un miros minunat de levănțică. Parfum floral delicat, incredibil de feminin și sofisticat.

— levănțica și orhideea sunt o combinație reușită pentru a crea un miros dulce bogat.

4. Uleiuri vegetale naturale:

— ulei de grapefruit;

— ylang-ylang;

— scorțișoară.

Toate compozițiile și uleiurile de parfum utilizate în produsele ECCO © ale companiei «Natural Product» SRL, sunt naturale și nu conțin alergeni, toxine și substanțe cancerogene.

Contactează-ne

Pentru cumpărare și cooperare, contactați managerul

program de lucru

Lu-Vi: 8:30–17:30