Pentru partenerii potențiali

Toate produsele Natural Product –

100 de produse cosmetice și de parfumerie diferite, au certificate de înregistrare și de calitate corespunzătoare. Produsele noastre pot fi achiziționate în principalele lanțuri de retail din Republica Moldova.

Oportunități de dezvoltare a afacerii

Compania «Natural Product» operează pe piața cosmeticelor și parfumeriei care se dezvoltă dinamic. Produsele noastre sunt prezentate în toate formatele comerciale, ceea ce oferă oportunități pentru dezvoltarea afacerii în această categorie pentru potențialii parteneri-distribuitori.

Instalațiile noastre proprii de producție ne permit să fabricăm peste 100 de articole cosmetice și de parfumerie care sunt solicitate pe piață.

Relații reciproc avantajoase

«Natural Product»

Scopul nostru este de a construi și dezvolta relații reciproc avantajoase cu Partenerii, a oferi în comun Clienților produsele solicitate la prețuri competitive și de calitate înaltă. Pentru noi este important ca companiile partenere să împărtășească valorile noastre — promovarea produselor de calitate și cele mai bune servicii pentru clienți, care să fie accesibile clienților din toată țara.

Suntem interesați de cooperare și suntem întotdeauna receptivi la propuneri noi.

«Natural Product» garantează conformitatea cu toate cerințele privind calitatea produsului, livrarea la timp și asistența pentru marketing. Strategia eficientă pe termen lung a companiei ne permite să ne uităm spre viitor cu încredere. Lansăm în mod regulat produse cosmetice noi interesante care permit consumatorului să aibă grijă de frumusețe cu beneficii pentru sănătatea sa.

Suntem interesați să găsim parteneri în regiuni și analizăm propuneri noi de cooperare. Pentru a deveni reprezentantul nostru în regiune, este suficient să ne sunați, vom discuta despre condițiile de cooperare și vă vom prezenta o ofertă comercială profitabilă.

Dacă doriți să ne contactați cu o propunere de cooperare, scrieți-ne la adresele de mai jos sau completați formularul de feedback.

Formular de feedback

Puteți obține o ofertă în orice mod convenabil:

E

Sau trimiteți o cerere de pe site

E

Sau sunați-ne la numerele de telefon

E

Sau trimiteți o cerere prin e-mail

6 + 2 =

контакты

+373 380 00 264
info@np.md

Program de lucru

Lu-Vi: 8:30–17:30